lauantai 17. joulukuuta 2011

Joulukortteja


Joulukortteja on ihana lähettää ja nautin varsinkin niiden valmistamisesta. Viime vuonna minulla olikin sopivasti aikaa tehdä suurimman osan niistä itse. Seuraavana kuvia muutamasta.Servettiliinakortti


Tähän korttiin liittyy hupaisa muisto. Ystäväni, jolle kortin osoitin, oli syömässä kanssani ravintolassa, kun hän illastamisen lopuksi heitti ihan vitsillä, että minähän voisin tästä servetistä kortin hänelle. Minäpä ovelana tyttönä sujautin yhden servetin käsilaukkuuni vaivihkaa illan lopussa ja lopun sitten arvaattekin. 


Leimasinkuusi


 Joulukuusi-idean nappasin Tiimari lehdestä.


HuopasydänHuopapallo

Kissakukkaroarvonnasta vielä. Toinen arvonnan voittanut ei ottanut yhteyttä, joten arvoin kukkaron jäljelle jääneiden kesken uudestaan. Uusi voittaja on Muhku! Onneksi olkoon!


Ja nyt haluan toivottaa kaikille rauhallista joulua ja onnea uuteen vuoteen! Väkertäjän verstaskin sulkee ovensa loppu vuodeksi, joten nähdään ensi vuonna! :)


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania kortteja! :) sinä osaat kyllä tehdä vaikka mitä hienouksia!

memliem kirjoitti...

Kiitos, yritän parhaani! :)

Jokke kirjoitti...

Itse tehtyjä kortteja onkin kiva saada. Kissakukkarot ovat aivan mahtavat, harmi kun myöhästyi arvonnasta. Täytyy siis tehdä itse ;)

memliem kirjoitti...

Hyvä Jokke, kissakukkaroita saattaa tulla lisää, kun mulla on tuolla muutama litistetty purkki jemmassa. Mutta olisi toki mielenkiinoista nähdä toistenkin versiot ja oivallukset niitä koskien :D Ja kiitos kommentista! :)