sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kissakukkarot ja arvonta!!


Mitään meijeriä sen enempää mainostamatta, on moni varmaan huomannut Valion rasvattomien maitopurkkien kyljessä viehättävän kissakuvan. Ensimmäisen kerran kun sen näin, piti hieraista silmiä pari kertaa. Tämä taiteellinen kissa on Klaus Haapaniemen käsialaa ja olen ollut siihen ensinäkemältä ihastunut.


Kissamaitoa :)


Kirjava kylki innosti säästämään tyhjät tölkit, sillä halusin hyödyntää niitä jotenkin. Aluksi leikkasin yhdestä pestystä tölkistä koristeen, jota voisi pitää pöydällä esim. pääsiäisenä. Muutamaa päivää myöhemmin muistin lahjan, jonka olin saanut ystävältäni kerran.


Mikä se on?


Kyseessä oli siis rahakukkaro, joka oli valmistettu - mistäpäs muusta kuin - maitotölkistä! Riemastuin ideasta tehdä itse samankaltainen kukkaro ihanasta kissamaitotölkistä.

Rupesinkin miettimään toteuttamista ja sainkin parin kokeilukappaleen jälkeen aikaiseksi ensimmäisen toimivan, mutta ulkomuodoltaan kuitenkin vain tyydyttävän version. "Tuotekehittely" siis jatkui ja sain kuin sainkin kaikin puolin miellyttävän kokonaisuuden. 

Tässäpä lopputulos:


Kissapurkki kavereineen muodonmuutoksen jälkeen
Kukkaron sisusta


Kukkaroissa on nepparikiinnitys. Sisäpuolelta löytyy kaksi lokeroa ja sinne mahtuu muutamia kortteja (omassa nyt 4, mutta enemmänkin mahtuisi) ja käteistä.ja vielä takaa
Haluan nyt jakaa jotain omastani ja järjestää ensimmäisen arvonnan! Palkintoina ovat siis kyseiset 2 kissakukkaroa ja arvonta tapahtuu kaikkien blogissani kommentoijien kesken eli esim facebookin kommentteja ei oteta huomioon. Jos sinulla ei ole omaa tiliä täällä, niin jätä kommentti esim. nimimerkillä, sillä anonyymiviestejä on hankala erottaa toisistaan.

Kommentoida voi aina la 3.12 klo 12 saakka, jolloin arvonta päättyy.  Arvonta suoritetaan seuraavana päivänä ja voittajat julkistetaan blogissani.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Emppu, onpas ihania kissoja :) nimim. Milli

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavia kukkaroita! Sä olet kyllä kekseliäs, jatka samaan malliin. Näitä on kiva seurata! :) nimim. Hellu

Anonyymi kirjoitti...

kivoja ideoita sinulla. kiva lukea tätä blogia. lisää tahtoo lisää =) t. tonttu

Muhku kirjoitti...

Onpas hauska idea! :) Ja tosi hieno on myös lopputulos!

Crea Escape O'Nita kirjoitti...

Hianoja kukkaroita, olispas arpaonnea!

Anonyymi kirjoitti...

Kuten jo sanoin aikaisemmin, ihan mielettömän hienoja ovat nuo kukkarot! :)) Kuten muutkin aikaisemmat keksintösi. Onneksi joku vielä jaksaa keksiä kaikkea uutta ja kivaa :) -Maarit