tiistai 7. kesäkuuta 2011

Pientä kivaa

Seuraavat käsityöt liittyvät nimeltämainitsemattoman sosiaalisen median -haasteeseen, johon tartuin kaksi vuotta sitten. Haasteessa oli kyse valmistaa jotain itse tehtyä haastetta kommentoineelle vuoden sisään. Haasteeseen vastasi kolme henkilöä ja keksin aika nopeasti mitä heille väkertäisin. Varastossa minulla oli kahden väristä huopakangasta sekä sekalainen seurakunta nappeja. Näistä sekä täytevanusta ja värikkäistä langoista sain aikaan seuraavaa:


Kolme pientä koristetta ryhmäpotretissa.
Pieniä tyynyjä voi käyttää koristeina tai vaikkapa avaimenperinä."Yksi pieni elefantti marssi näin..."


Ensimmäinen huopakoristeista oli pieni vihreä tyyny, johon ompelin kiinni keltaisen napin auringoksi ja pienen punaisen norsunapin. Norsunapit ovat olleet minulla useita vuosia ja olin iloinen, että keksin  niille sopivaa käyttötarkoitusta. Viimeistelin auringon ompelulangalla ja lisäsin muutaman piston norsulle poluksi.
Seuraavalle henkilölle tein vaaleanpunaisen sydämen kukkanappeineen ja vihreine kirjailulankoineen. Tämä työ oli itselle mieluisin ja työn värimaailmalla saattoi olla asian kanssa tekemistä.
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tein neliön muotoisen norsutyynyn samoilla periaatteilla kuin edelliset. Tässä kuvassa näkyy enemmän "auringon säteet", jotka on tehty hyvin yksinkertaisella tavalla.

Pikku koristeet olivat mielestäni helppotekoisia ja niiden tekemiseen ei mennyt kauan aikaa. Käytetyt materiaalit olin hankkinut aikaisemmin jo kirpputorilta, joten kustannuksetkin jäivät alhaisiksi. Minusta koristeita oli mieluista tehdä ja lopputulokseen olen myös tyytyväinen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä viimeinen roikkuu minun avaimenperässä...=) Ja on roikkunut siitä lähtien kun se tuli minulle.. Ja se on aivan ihana..<3

memliem kirjoitti...

Oii <3 ihana kuulla, että sille on ollut käyttöä. Kiitos! :) Toivottavasti se on siinä tarkoituksessa pysynyt myös hyvin kasassa?

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se pysynyt kasassa..=) Muuten minulla oisi sulle yksi pyyntö kun sinä näperrät tälläisiä juttuja ja minä ite en niin ole käsityö ihminen. Voisitko sinä tehdä minulle kännykkäpussin se on kosketusnäytöllinen ja se on samsung wawe ja melkein aina jossakin käsilaukun pohjalla, niin oisi mukava jos saisi jonkun sellaisen hienon kun kaupassa noi on niin kalliita?? Jos joudat joskus tekemään minä voin maksaakkin tilillesi jonkun verran siitä..??

Anonyymi kirjoitti...

Juu minäpä laitan sinne sähköpostia..=)
Minä yritän laittaa kuvankin millainen se mun kännykkä on..=)